Woezel & Pip lint verkopen?


Woezel en Pip Kerstlint Woezel & Pip Sinterklaas lint Woezel en Pip Woezel & Pip lint


Lintjeswinkel is een samenwerking aangegaan met Dromenjager BV voor het ontwerpen, produceren en verkopen van Woezel & Pip lint. Het is voor het eerst dat het nu ook Woezel & Pip lintjes regent in Nederland en België.

Fan van Woezel & Pip en de andere vriendjes uit de Tovertuin? Dan is het goed nieuws dat de vriendjes nu ook op lint verkrijgbaar zijn. Het lint is te koop per meter bij Lintjeswinkel.nl. Is een meter niet genoeg? Koop dan Woezel & Pip lint per rol bij Lintjeswinkel-xl.nl. Begin 2014 breidt het assortiment van Woezel & Pip lint verder uit met lint voor andere gelegenheden. Met de verkoop van het nieuwe lint, steunt Lintjeswinkel het Guusje Nederhorst Fonds en doneert hiervoor 2% van de netto omzet. Zij helpen kinderen in  vervelende situaties in Nederland.

Ook Woezel & Pip lint verkopen? Lintjeswinkel heeft de exclusieve licentie voor het ontwerpen, produceren en verkopen van Woezel & Pip lint in Nederland en België. Voor de wederverkoop van Woezel & Pip lint is onze toestemming vereist. U kunt graag infomeren naar de mogelijkheden: info@lintjeswinkel.nl.