Verzendkosten


Nederland
De verzendkosten (incl. verpakkingskosten) binnen Nederland zijn conform de onderstaande tabel en worden bepaald op basis van het gewicht van uw bestelling. Bestelt u voor meer dan € 25,00 (incl. BTW), dan verzenden wij uw bestelling gratis naar adressen in Nederland.

Gewicht
< 20 gram
< 50 gram
< 100 gram
< 0,25 kg
> 0,25 kg
Nederland
€ 0,95
€ 1,65
€ 2,25
€ 2,95
€ 3,45

U kunt uw bestelling ook zelf afhalen bij ons afhaalpunt (Deleukstetaartenshop Geleen). U betaalt dan geen verzendkosten.


Europa
De verzendkosten (incl. verpakkingskosten) binnen Europa zijn conform de onderstaande tabel en worden bepaald op basis van het gewicht van uw bestelling. Bestelt u voor meer dan € 50,00 (incl. BTW), dan verzenden wij uw bestelling gratis naar adressen in Duitsland, België en Luxemburg.

Gewicht
< 20 gram
< 50 gram
< 100 gram
< 0,25 kg
> 0,25 kg
Europa
€ 1,25
€ 2,25
€ 2,75
€ 3,25
€ 3,75


Wereld
Wij verzenden wereldwijd. De verzendkosten buiten Europa kunt u per e-mail bij ons opvragen: info@lintjeswinkel.nl.


De bovenstaande verzendkosten zijn inclusief omzetbelasting (BTW).

Het gewicht wordt door ons geschat en wij doen ons uiterste best om dit zo nauwkeurig mogelijk te doen. Echter, het kan incidenteel voorkomen dat de schatting resulteert in te hoog of te laag berekende verzendkosten. Deze extra kosten of baten komen voor rekening van Lintjeswinkel en worden niet achteraf gecorrigeerd.

Wij verzenden uw bestelling met PostNL of DHL. Wij proberen uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling te verzenden. Bestellingen waarvan de betaling voor 14 uur ontvangen is, worden in principe nog dezelfde dag verzonden (op werkdagen). De bezorging binnen Nederland duurt gemiddeld 1-2 werkdagen.

Indien de bestelling niet als brievenbuspost verzonden kan worden, wordt de zending als pakket aangeboden. Bestellingen boven € 150,00 worden als pakket inclusief track & trace verzonden.

Lintjeswinkel is niet verantwoordelijk voor vertraging van de bestelling tijdens verzending door PostNL of DHL.